Vigaszág – Határtalanul Nagy Középiskolai Vetélkedő 2020/2021

Rendkívüli lehetőség annak a több mint 100 ezer diáknak, akik nem jutottak be a középdöntőbe, de részt vettek a vetélkedőn, s azoknak, akik először próbálkoznának!

Egy osztály részvételét biztosítjuk most a vigaszágról a döntőbe jutásra! A feladat, hogy töltsétek ki a néprajzi, kulturális, történelmi, földrajzi kérdésekből álló feladatsort a lehető legjobb eredménnyel, a lehető legrövidebb idő alatt!

A legjobb osztály közvetlenül bejut a Nagydöntőbe és esélye lesz megnyerni az egymillió forintos fődíjat és a több mint ezer nyeremény egyikét.

A tesztet június 4-ig, a nemzeti összetartozás napjáig tölthetitek ki!

A vetélkedőn külhoni és anyaországi középiskolai osztályok versenyezhetnek egymással. A tesztet az osztályok a virtuális forduló időtartama alatt bármennyiszer kitölthetik.

Az értékelés szempontjai: a helyes válaszok száma, és a teszt kitöltésére fordított idő. Azonos számú helyes választ tartalmazó tesztek között a sorrendet az dönti el, melyik teszt kitöltésére fordítottak kevesebb időt. Ha egy osztály több tesztet is kitölt, az online forduló értékelésébe az osztály legeredményesebb tesztje kerül be.

Sok sikert!

A vigaszág lezárul! Az eredményről hamarosan tájékoztatunk!